woopwoop.

2012-02-21 @ 17:39:59 / - Input Thoughts-
tjobre har en del att berätta. eftersom det varit ett tag sen sist.. hela förra veckan har varit galen! hur kul som helst men galen
förutom att man hade ett prov att plugga till så skulle jag på onsdag samt torsdag fota/modell dock så måde man piss på torsdagen så skippade att stå modell då, men ionsdags så var jag som sagt både fotograf och modell då vi skulle fota för vårat projektarbete(som var att sy om kläder.) vart jätte bra bilder... sedan på torsdagen så skulle jag varit modell för hantverk F kursen då vi samarbetade med IT gymnasiets media elever.. men som sagt åkte hem somnade och packade inför fredagen..
För i fredags (även om jag inte var riktigt hundra) så hade skolan friluftsdag, jag bestämde mig för att åka snowboard (sist jag gjorde det var typ 2 år sedan!) men hade jätte kul i backarna med Felicia m.fl vi stack även in till mcdonken som låg i ett varuhus som heter kupolen. jätte trevlig dag!
när jag kom hem (ca 20.00? tror jag) så vart det dax att packa (igen) denna gång inför resan upp till sthlm med Em, när vi väl kom upp till sthlm så gick vi runt på stan hela förmiddagen(och delar av eftermiddagen) för att sedan möta upp syster min och hennes kille (en liten kortis) för att sedan virra runt utanför globen letandes efter ingången inför konserten (LMFAO's) efter ca 2 timmars väntan ute, ca1 timma väntan inne så kom vi äntligen in till konserten (vi hamnade längst fram!)  i väntan på starten där (ca 35 min) så snackade vi med security vakterna och andra (mer galna fans) det bästa med konserten var nog by far ; far east movment, inte bara var det ett drag som hette duga på det bandet men det var inte lika mycket tryck runt om kring en.
när det var dax för LMFAO så vart det ett sånt tryck att jag och Em tillslut backade. men hey inte först vi hade fått ögonkontakt med Red foe!  aja nu ska jag vidare. haft en underbar helg osv. go natt!