weird!

2014-03-24 @ 20:56:52 / - Input Thoughts-

av någon anledning så känns det som om jag ska börja gråta.. undrar jag om det har med att den långa dagen med 2 föreläsningar à 2h eller de intensiva 3h som jag Izza och Alexandra satt med en grupp uppgift efter dessa föreläsningar.

Nerverna är nervösa också inför morgondagen. Fett jobbigt att VETA att man ska till en doktor som man inte förstår vad han säger. Det är inte det att han inte är duktig doktor (det är han verkligen annars hade jag bytt!) men jag har jätte problem att förstå hans dialekt :O han skulle kunna berätta att jag är dödssjuk och jag skulle bara sitta nickandes och le. Det är också första gången jag behövt gå dit själv som vuxen sist så var mammi med och kunde hjälpa mig förstå. :P ANDAS Linnéa, vi får väll se hur det går i morrn, hoppas det inte är ngt allvarligt, har absolut ingen ork för det! Räcker med att man har 3 arbeten till att skriva innan fredag :P

skulle behöva resa tillbaka till Kroatien, I miss that place! så fridfullt. Nu i all stress skulle man behöva ha en-två veckor stress-free. Men när man inte kan åka dit så får man väll bjuda på lite solnedgång/soluppgång därifrån.