Manga/Anime favs!

2015-04-30 @ 22:11:26 / - Input Thoughts-
Nu mellan allt tenta plugg så ligger jag och kollar på Bleach. Jag har väldigt väldigt länge varit hooked på manga och anime och tänkte därför radda upp några favoriter serier.
1. Naruto
Nördade för några sommrar sen animen och den är skit bra, tog en liten paus och så glömde jag bort vart jag var. Det som gör att man blir hooked i Naruto världen är dels att den är ganska komisk men för min del var det mest för all fighting. Me digg.. ska väll återuppta denna serie någon gång frammöver igen.
2. Airgear
en serie som jag läste omycket som tonåring, då den alltid dök upp i en manga tidning som jag premenurerade (stavningskortslutning) även den mycket fighting men denna gång på rollerblades. Det som jag inte tyckte om med den dock var att det fanns ecchi inslag. 
3. Bleach
Någonting som jag kollar på nu måste erkänna att jag bara är ca 12 episoder in och redan hooked.Trodde inte den skulle vara så bra.. Love the feighting och att ingenting är allt för långdraget.
4. Dragonball
Den serien som öppnade min värld för manga! Kommer alltid att ha en stor betydelse och vara en favorit just för att det var min första.. HAHA kan säga att dragonball tog min mangaoskuld. Sjukt kul och till och med fightingscenerna var roliga.
5. FairyTail
Var en youtuber som fick mig att börja kolla på denna anime. kollade inte långt men jag börjar kunna se en koppling mellan alla mina favoriter då alla har inslag av humor och mycket slagsmål, tror jag slutade titta för att vissa scener var onödigt långa.
6. Ouran High School Host Club
Romkom i manga form. Älskade speciellt att lära känna de olika personer. Så fett rolig serie!
7. One piece
my big love, har tappat bort vilket episode jag är på men vet att jag är 670+ in i serie. det som är jobbigt att saker dras ut på och att slagsmål kan vara i typ evigheter. Men fortfarande en favorit!GOMO GOMO NO!
8. Vampire knight
min favorit vampyr story, kom innan twillight. Kärlek, action och tragedi. jag kommer ihåg att jag älskade Matsuri Hino stil på manga. så sjukt välritat!
 
har såklart läst många fler serier och kollat klart på mycket anime men nämner de som jag föll mest för :)